Треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви, че играчите му са проспали първото полувреме при гостуването в Белфаст. След това е било много трудно за "червените" да се върнат в срещата. Въпреки това "армейците" спечелиха с 2:1, като обрата сътвориха Томи Костадинов и Маркиньос с попадения в последните минути.

"Проспахме изцяло първото полувреме. Най-важното е, че продължаваме, такива са тези мачове", заяви Дочев.

"Клифтънвил показа в предния кръг срещу хърватите, че не е случаен тим. Показаха, че няма да е лесно да ги победим. Но успехът за нас бе задължителен. Корав отбор са. Но проблемът беше при нас, тъй като подценихме противника, особено през първото полувреме. От психологична гледна точка, това е един мач, който можеш само да загубиш. Момчетата бяха страхливи, имаше страх да не се изложат. Проблемът бе психологически", продължи пред "Гонг" спецът.

"Загубата от Левски също не ни дава самочувствие. Имаме много работа във физически и психологически аспект. Определено Томи Костадинов ме изненада много приятно, както той, така и Дечев. Може би често ще започнем да ги виждаме в игра. При всяко положение целта пред нас е влизане в групите на Лига Европа. Знам, че е трудно, но човек трябва да има високи цели, за да постигне нещо. В момента, както играем, не сме дорасли за тези неща. Нас ни чака много работа, това ми е пределно ясно", каза още Павел Дочев. /БЛИЦ