Треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви след загубата с 1:2 от Черноморец, че е останал доволен от играта на избраниците си.

"Започнахме много добре. Рано поведохме в резултата. Имахме положения за втори и трети гол. От нищото се получи свободен удар за тях, беше пресилен. Върнахме ги в играта, те не знаеха къде се намират в първите 10 минути. През второто полувреме направиха перфектна контра и ни вкараха втори гол", заяви Дочев.

"Не мога да направя критика на никого.Момчетата играха, бориха се до последно. Техният труд днес не беше възнаграден. Вече втори мач играем по-добре от противника и не можем да спечелим. Но победите ще дойдат, спокоен съм", продължи Дочев.

"Аз не съм човекът, който ще говори за оставка. В момента няма успех и това е ясно. За мен това е едно начало. Аз се опитвам нещо да изградя, което го няма. Искам да намеря хората, на които мога да разчитам и да побеждавам във воини. Търся ги в момента, търся моите войници. Има много пропуснати неща в работата на ЦСКА. Аз се опитвам да изградя, а не да бутам. Не знам дали ще ми се даде време", каза още Дочев. /БЛИЦ