Треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви, че резултатите в контролите не го вълнуват.
“Може да ви прозвучи банално, но е така. В Боровец обърнахме повече внимание на кондицията и загубата от Интер (Баку) в единствената ни досега контрола няма никакво значение. Сега в Германия ще обърнем внимание на игрови форми и тактика. В близките 2-3 седмици отборът на ЦСКА ще се стабилизира игрово, но и на немска земя няма да вземам предвид резултатите от контролите. По-важна е играта ни. За последната проверка в Германия имаме две възможности – полски отбор от първа лига и един отбор от трета лига”, каза Дочев.
 
Специалистът потвърди новината, която днес БЛИЦ първи разпространи – че италианецът Фабрицио Грило подписа с ЦСКА.
 
„Не изключвам да дойдат някои други футболисти, които да пробваме. Имаме нужда от нападател. Преговаряме с ирландеца Шеридан, но за момента има финансови изисквания, които не са преодолими за нас. Може да привлечем още някой. Ако не, с тези ще сме достатъчно добри. Имаме още много да работим”, допълни Дочев.
 
“Що се отнася до Мишел Платини - има качества, но не е готов да се наложи и да даде всичко от себе си за отбора. Може и Марадона да е, но не ми върши работа. Трябва да има желанието и да ги покаже тези качествата”, заяви още треньорът.