Созопол взе реванш от „Ботев“ (Враца) за загубата през есента и спечели с 1:0 гостуването си на врачани в мач от 17 кръг на „Б“ група. Единственото попадение на стадиона в Мездра беше реализирано от Илиян Шерденов.
 
Дебют за „Ботев“ направи Иво Малинов, който е юноша на френския Дижон. В 13-ата минута домакините получиха дузпа за игра с ръка на Георги Хашев, който изненадващо не получи червен картон. Петър Петров обаче стреля в гредата.
 
Последваха три спасявания на вратаря на „Ботев“ Христо Митов. Той обаче беше безпомощен в 42-ата минута, когато Шерденов излезе срещу негов клед грешка на Петър Альошев и прати топката във вратата.
 
След почивката „Ботев” натика противника в неговата половина, но не успя да върне гола пасив. Най-чистото положение се откри пред резервата Румен Рангелов, който с глава в 84-та мин. насочи топката към долния ляв ъгъл на вратата, но Теменлиев изби с мъка в корнер. Две минути по-късно Рангелов се строполи, искайки дузпа, но реферът подмина претенциите му.
 
Така „Ботев“ остана на 14-а позиция в „Б“ група, а в следващия кръг ще спечели служебно с 3:0 гостуването си на извадения от групата Спартак (Варна).