ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна доскорошния президент на ПФЛ Валентин Михов. Припомняме, че от известно време Домусчиев и Тодор Батков основаха фирма, която притежава телевизионните права и измести Михов от сцената с този бизнес. Домусчиев коментира и стоплянето на отношението с Тодор Батков. Преди известно време Лудогорец разпространи декларация, с която нарече Батков Бай Ганьо и Поп Кръстю. Няколко седмици след това босовете на Лудогорец и “Левски” седнаха на една маса и създадоха обща фирма. Изказването на Домусчиев стана след победата на разградчани над "сините" днес с 2:1 на "Лудогорец Арена".

“Батков инвестира повече от 12 години във футбола и си дава парите, които всеки един от нас все по-трудно намира. Не е нормално да бъдем крадени и ощетявани и затова взехме нещата в свои ръце. А не някакви комарджии (б.р. – има предвид Валентин Михов) да продават правата на клубовете и да харчат изкараните пари на комар. Ще направим всичко възможно да вкараме повече пари в клубовете от телевизионни права. Ако го няма този продукт, какъвто и да го наричате, всички тези вестници, които пишат за “черно тото, съдии, част от телевизиите и тем подобни, трябва да спуснат кепенците. Гледайте вчера изказването на този човек, който сам си призна, че изкараните пари от телевизионни права ги дава на комар. Аз не знам този човек да има друг бизнес”, заяви Домусчиев.

На въпрос, как са се разбрали с Тодор Батков, Домусчиев отговори: “Тогава всичко стана под действието на емоциите. Реагирахме остро на думите на г-н Батков. Сигурен съм, че както той съжалява, така и ние. Коментирахме го на една от срещите си. Той ми каза: “По-спокойно” и аз му отвърнах: “По-спокойно, ти си от 12 години, аз съм нов.”/БЛИЦ