Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира договора за телевизионните права на „А” група, който бе подписан наскоро с вече изцяло неговата фирма „Футбол Про Медия”. В тимовете ще влязат общо 30 милиона лева следващите 5 години. Босът на разгрдачани заяви, че и дума не може да става за конфликт на интереси, а всички клубове са били доволни, защото името му е най-добрата гаранция.

"Аз не виждам какъв конфликт на интереси има. На последното събиране на клубовете предложих на г-н Томов ако иска да даде, може и да е с 1 лев по-добра оферта от мен и да ги взима. За мен е главоболие и на фона на ангажиментите, които имам, честно казано не ми се занимава. Ако някой има идея и може да осигури на клубовете повече от 6 милиона, аз с удоволствие бих му прехвърлил правата и отговорността”, каза Домусчиев пред Би Ти Ви.

„Сега месец по-рано плащаме вноските, а по договор трябва да ги платим някъде в края на февруари. Ако има конфликт на интереси, дайте да ги дадем на някой и да не взимаме нищо. Да се случва това, което се е случвало предишните години. Поне в момента това, което чух на тази среща от клубове, е, че за тях най-добрата гаранция е Домусчиев. Искам да видя и дали ще има сериозни телевизии, които биха партнирали с всеки. Това е също сериозен въпрос. Защото телевизиите имат много изисквания и аз трябва да им помагам”, добави Домусчиев.