Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев логично бе на седмото небе от щастие, след като тимът влезе в групите на Шампионската лига. Отборът победи Стяуа след дузпи, след като в редовното време надви с 1:0, което изравни общия резултат от двата мача. При дузпите се наложи Козмин Моци да пази, тъй като Владислав Стоянов получи червен картон минути преди края на продълженията. Моци спаси две дузпи и се превърна в герой за Лудогорец.

“Поредната мечта се сбъдна и да се надяваме, че ще продължим да мечтаем и ще вървим нагоре. Ще има още мечти. Да се надяваме, че Георги Дерменджиев ще успее да подготви през следващите седмици отбора, за да играем срещу по-големи отбори съперници от Стяуа. Познавам Георги Дерменджиев добре, знам неговите знания и умения. Знам, че в следващите 6-7 месеца ще вдигне нивото нагоре”, заяви Домусчиев.

На въпрос, как е преживял драмата на дузпите, Домусчиев заяви: “През първото полувреме играхме правилно тактически, имахме доста положения, които изпуснахме. Не може да се хвърлиш сляпо през първите 45 минути. Трябваше да пазим да не получим гол. Особено, когато не ти е ден и нападателите не вкарват, не става. Мисля, че първото полувреме беше много правилно тактическо, а през второто ги смазахме.

“Няма да коментирам съдията, но аз както и преди съм казвал, че ще бъде трудно на българските отбори. Според представянето ни през зимата ще решаваме дали да има нови попълнения. Да, увеличихме премиите. Момчетата не случайно празнуват в съблекалнята. Няма да са по-бедни, както бяха изкарани от вашите колеги в Румъния”, завърши босът на Лудогорец.