Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заподозря съюз между Локомотив (Сф) и ЦСКА срещу неговия тим. Тимът от Разград днес победи с 1:0 "железничарите" на стадион "Българска армия".

„Кой стои зад Локо (Сф)? Беше пълно с цесекари на стадиона. Иначе много приказки се изказаха и се изприказваха. Къде беше на лагер Локо (Сф) – На Царско село. Всички дългове им бяха опростени от ЦСКА. Ние ако купувахме мачове, щяхме ли да паднем от Славия, Черно море и Локо (Пд)? Не съм най-големият специалист в съдийството. Според мен нямаше много ситуации в мача, в които съдията да попречи на някого. Питах специалистите и те казаха, че Младенов е заслужавал червен картон”, заяви Домусчиев.

„Не можем да предвиждаме кой ще стане шампион. Много е трудно да се играе в този час (16:00). Черноморец за мен е един от най-добрите отбори в България в момента, ако не и най-добрият. Шансовете ни за титлата зависят от това ЦСКА дали ще сбърка. Черноморец ще се хвърли и ще играе като за световно срещу нас. Дано не си направим харакири и да завършим равен, дано по-добрият да спечели,”, сподели още той.

Шефът на разградчани не пожела да разкрие дали ще дава премии на Миньор за отнемане на точки от лидера ЦСКА: "В това няма нищо лошо. Един или друг от противниците премират определени отброи, това го правят и в Испания, и в Англия. Искам да има спокойствие в отбора. Ние нямаме традиции като грандовете в София. Целта ни беше топ 6, ако може да се класираме за Лига Европа и да си довършим стадиона и базата.”

„Не знам какви промени иска Христо Стоичков, трябват ясни критерии кой може да играе и кой не в "А" и "Б" групите. Ако се намали бройката, нивото ще се вдигне”, завърши собственикът на Лудогорец.