Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че ще намали инвестициите във футбола. Босът на шампионите гостува в предаването „Лице в лице“ по bTV, където основно говори за политическата и бизнес обстановката в България.

Той бе запитан дали не е от групата бизнесмени "Червени шампиони", които ще спасяват ЦСКА. На този въпрос Домусчиев отговори: "Не. Не съм от тази група. Не смятам да увеличавам инвестициите си във футбола, напротив - дори мисля да ги намалявам, защото не си струва. Отвсякъде ме увиват. Цялата обстановка те убива, а ти да инвестираш... Защо да инвестирам? Държавата не инвестира с всички средства, които получава от тотото, букмейкърите. Защо аз трябва да си давам парите."

"Всичко, което се случва в държавата ме прави гневен", каза Домусчиев.

Той допълни, че очаква победа за Лудогорец в двубоя срещу Берое за Суперкупата на България, който стартира в 20:30 часа на "Васил Левски".

"Отивам да надъхам момчетата. Трябва да победим и днес, винаги играем за победа. Както се очертава, няма да разширявам проекта "Лудогорец". Който обаче си има договор с мен, ще си го изпълнявам", каза още Кирил Домусчиев.