Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов само се оплаква и той лично би уволнил такъв служител. В интервюто си пред “Канал 3” бизнесменът говори и за нападките на наставника на Черноморец Димитър Димитров.
 
“Ако имах треньор като Стойчо, щях да го уволня вече. Цял ден седи и плаче, какъв мъж е това. Втората дузпа в Перник им я подариха, за да спре да реве този юнак. Той иска всички да му легнат, защото е Стойчо Младенов. Такъв са си го харесали, да си го държат. Петев е мъжко и честно момче, работи в правилната посока”, заяви босът на Лудогорец.
 
“Голът на Черноморец е след фаул срещу Шоко. Дузпата пък е чиста. Херо беше обезверял още преди мача – идва и започва да заплашва съдиите. Плаши ни, че няма да започне мача. На него това му е стил. Той действа некоректно и влияе на съдиите. Изпуска си нервите и в мача срещу Лудогорец ощети собствения си тим, тъй като повлия негативно на играчите”, допълни Домусчиев.
 
“Стойне Манолов е с един болен мозък. Той е помогнал много на ЦСКА да е на това дередже. Локомотив беше на лагер в "Царско село“ на негови разноски. Като Локомотив е стимулиран, става хубав мач. Манолов по-скоро е взел, отколкото е дал на футбола. Не малко бизнесмени се отказаха да инвестират във футбола заради такива като него.”
 
“Абсурд е да правим опити за “пробиване” на играчи от други отбори. Щом някой се оплаква от такова нещо, защо не е звъннал на прокуратурата. Те да си вършат работата. И аз мога да кажа, че са плашили наши футболисти. Това са игри на трети отбори. Ние може да бием Локо (София) навсякъде, няма начин да се опитваме да ги “пробиваме”.”