Босът на Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев за пореден път потвърди, че отборът ще се бори за титлата и купата през сезона. Лидерът в “А” група се класира за полуфиналите за Купата на България, след като отстрани “Ботев” (Пловдив) с 3:0.

“Въобще не беше лесно, това не е нашата игра. Попречи ни теренът, каквото и да си говорим, нито единият, нито другият отбор, успя да покаже максимума от възможностите. Едва ли треньорът Радуканов се е чувствал комфортно на този терен. “Ботев” има играчи, които могат много повече”, заяви Домусчиев.

“Ние винаги сме се борили за всички възможни отличия, но докато стигнем, времето ще покаже. Това беше генерална репетиция, пред добра и многобройна публика, преди гостуването на Локомотив (Пловдив) следващата седмица. Първенството е доста интересно и ще става все по-интересно. “Левски” има сериозна амбиция, всеки иска да се докаже срещу Лудогорец. Това само ме радва. От началото нашата амбиция беше да направим първенството интересно и да няма един или два полюса”, завърши бизнесменът./БЛИЦ