Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю преди мача с Локомотив (София). Преди срещата бе прерязана лентата на новата трибуна "Моци". На събитието присъства премиерът Бойко Борисов, президентът на БФС Борислав Михайлов и още политически и спортни гости.

„Приятно е, не съм си го и представял, че ще стигнем толкова далече, че ще построим и трибуна. Ще продължаваме, докато построим и стадион. Премиерът Борисов ни пожела да продължаваме в същия дух, да работим правилно и да даваме пример за другите клубове в България. Всички бяхме много впечатлени, защото не очаквахме той да дойде от София, за да ни поздрави. Не съм и представял, продължаваме да мечтаем, но понякога мечтите се сбъдват много по-бързо. Сега за нас е важно да построим целия стадион, да продължим да се представяме достойно и в първенството, и в евротурнирите. Имаме много неща, които трябва да свършим, малко се притеснявам дали ще ни стигнат силите и възможностите“, заяви Домусчиев пред Диема спорт.

„Когато човек знае как се прави бизнес, знае как да построи нещо, как да го структурира и да го направи работещо. Аз имам доста колеги, които са футболни мениджъри в клуба и се доказаха през годините. Не мога да се опиша като футболен мениджър, но като акционер и човек, който си дава парите, се надявам да си построим стадиона и да продължим да се представяме достойно. Това е клуб, който стана на 70 години, но винаги е имал скромна история – играл е в Б и във В група, което си е било постижение в този беден край.“

"Изграждането на трибуната и на целия стадион би ме радвало повече от една шампионска титла. По бих се радвал да изградим стадиона през следващата година, отколкото да станем шампиони, защото това е нещо, което ще остане. Да, и титлата ще остане в историята, но един стадион за хората е може би още по-важно, добави Домусчиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015