ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че ще пътува за Белград със свито сърце. Днес неговите футболисти победиха с 2:1 сръбския гранд Партизан в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Това е някакво израстване. Да ти поведат, при това Партизан, а да успееш да обърнеш мача... Въпреки че не съм много доволен, защото имахме много положения, трябваше да вкараме повече. Няма да е лесно. Другата седмица все едно започваме отначало, за това трябва да е подготвен отбора. Партизан не е случаен отбор, здрави физически, пред собствена публика, след тази загуба ще са много надъхани. Отивам със свито сърце в Белград“, сподели Домусчиев след срещата.

„Дано излезем с положителен резултат от тези мачове с Партизан и след това ще мислим за следващите. В събота имаме мач със Славия, а във вторник с Партизан, затова ще им е много трудно на тези играчи да играят срещу Славия. Предполагам, че Венци Стефанов като българин ще се съгласи, ако поискаме отлагане, но аз не искам да го отлагаме. Ще играем и няма да го отлагаме мача. Това е. Може би някакъв фатализъм“, допълни Домусчиев.

„Не бива да се влияят от публиката и виковете „още, още“, а да задържат топката накрая на мачовете. Мисля, че във втори мач, срещу силни съперници, успяхме да се държим добре. Стойчо Стоев има много още работа да свърши. Вратарят на Партизан е уникален, той ги спаси“, завърши босът на Лудогорец.