Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев продължи да критикува Станимир Стоилов след равенството 1:1 между шампионите и "Ботев" (Пловдив). Двамата си размениха реплики след мача, като босът на шампионите посъветва Мъри да стане рефер или съдийски наблюдател, ако го уволнят след края на сезона. Освен това Домусчиев намекна, че "Ботев" не се е напъвал срещу "Левски" на "Герена" в мача между двата отбора от 28-ия кръг кръг на "А" група, който завърши с победа 2:0 за "сините". Тогава Мъри заложи на голяма част от резервните си състезатели и закономерно загуби срещата.

"От мачове като днешния има полза, това са истински мачове. В тях си подобряваме нивото. Казах на Мъри, че му пожелавам да се паднем с тях за Купата, стига да елиминираме Литекс, разбира се. Пожелавам им успехи и "Ботев" да играе такива мачове, каквито изигра срещу нас. Защо срещу "Левски" не играха така", попита Домусчиев.

"Всички отбори имат нужда от сериозни мачове. А техните срещи с "Левски" и други отбори вие трябва да ги коментирате", каза босът на Лудогорец.

"Станимир Стоилов явно разбира и от съдийство. Обясняваше ми, че това не е дузпа. Не знам какво е дузпа. Бодичек ли да направят на Кайсара? Препоръчах на Стоилов ако го уволнят, да си смени професията и да стане рефер или съдийски наблюдател. Крайно време е треньорите да спрат да коментират съдийството и да говорят за отборите си. Можем да коментираме ние, собствениците, след като се посъветваме със специалисти. Вижте, че само Стойчо Стоев не коментира съдиите", добави Домусчиев.

"Да се оправдават постоянно със съдийството, а да не коментират играта, мисля че не е редно", каза босът, който изрази задоволство от името, което феновете на тима избраха за орлицата, която им бе подарена за талисман от ръководството на Лацио - "Аз бях привърженик на името Фортуна, другото, което ми хареса, беше Глория. В крайна сметка феновете избраха Фортуна. Дадохме им възможност да избират, това беше и целта - най-голям брой хора да гласуват. Хубаво и разпознаваемо име, идва от гръцката и римската митология. Има много символика и в това нещо."

"Нещата в шампионата ще си дойдат на мястото. Светослав Дяков ще липсва най-много, всички други след седмица или две ще се завърнат, дори Александър Барт има вероятност да изиграе няколко мача до края на шампионата. Моето лично мнение, че Дяков е играчът, който ни липсва най-много. Има счупени кости в рамото, трябват инжекции и да стои обездвижен. Радостното е, че не се налага операция", завърши Домусчиев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ