Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше много доволен след изразителната победа на футболистите му срещу ЦСКА (4:0). Босът на шампионите каза, че сваля шапка на гостите.

"Свалям шапка на ЦСКА и треньорите им. Днес играха футбол, а не правеха простотии. Нямаше грозни изпълнения. ЦСКА излезе на терена и игра футбол. Стана хубав мач. Трябва да има повече подобни срещи", коментира Домусчиев.

"На трибуните имаше доста чужденци и всички бяха да мнение, че се е получил стойностен двубой. Особено през първото полувреме срещата бе доста динамична. Това е мое мнение, не знам дали вие ще се съгласите", продължи босът на Лудогорец.

"Битката за титлата продължава, нищо не е решено. Не съм в настроение, тъй като си имам терзания", добави Домусчиев, визирайки катастрофата на автомагистрала "Тракия", при която загина един от охранителите му, а други двама бяха тежко ранени.

"Какво да кажа за Моци? Съдията също предупреждаваше играчи на ЦСКА, че ще им покаже картони за груби нарушения, но не го правеше. Не ме занимавайте с такива неща", каза Домусчиев по повод съдийството на Георги Йорданов, който удари сериозно рамо на разградчани с решението си да остави Моци в игра след скандалната проява на румънеца в 22-ата минута.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015