Собственикът на Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев игра в благотворителен мач срещу Витоша (Бистрица). Двубоят на “Лудогорец Арена” завърши 6:6, а Домусчиев и премиерът реализираха по 4 гола.

“Не е леко на тази жега. Тренирам от една седмица и Петев каза, че ако съм сериозен, може да ме взима от време на време. Сега сериозно, имаме две цели до края на годината, трябва да направим още два терена. В рамките на 1-2 години трябва да построим и хубав стадион”, заяви Кирил Домусчиев.

“Имаме нужда от още едно-две силни попълнения, но няма да ги взимаме на всяка цена. Ако ние сме отбор, който заслужава да играе в групите на Шампионската лига, трябва да елиминираме съперниците. За мен целта е достижима и реална, но има много фактори, които може да повлияят и да не се получи. Аз обаче съм оптимист, както бях оптимист, че ще се представим добре в първенството”, допълни бизнесменът.

Домусчиев коментира и бъдещия Конгрес на БФС и войната между Христо Стоичков и Борислав Михайлов: “В България много се говори, важно е да се видят реални проекти и програми. Аз съм разумен човек и ще подкрепя най-достойното. Ясно е, че ще има Конгрес, нека най-достойният кандидат заеме поста.”