Кирил Домусчиев плаща на фенове, за да подкрепят Лудогорец срещу Базел в плейофите на Шампионската лига. Това твърдят от Националния фенклуб на „Левски“ и по-точно председателят му Владимир Владимиров-Гугутката.

„Разбрах, че на около два автобуса фенове на ЦСКА са давани по 50 лева, за да викат за Лудогорец срещу Партизан. Това го научих от мои приятели, няма как да го разбера от цесекари, защото не контактувам с тях. Не знам даже дали в момента имат фенклуб и кой му е шеф. Жалко и за Домусчиев – по-добре да беше взел да управлява някой отбор с фенове и да не му не налага да си търси привърженици. Ама негов работа“, каза Владимир Владимиров-Гугутката, цитиран от „Меридиан Мач“.

Шефът на „сините“ ултраси категорично отрече, че фенове на „Левски“ могат да подкрепят „Лудогорец“ срещу пари: „Това е толкова смехотворно, че нямам думи. Предполагам, че Домусчиев няма и да поиска подрепа от нас, но и да го направи, няма шанс да я получи. Нека пак да се обърне към феновете на ЦСКА. Ние сме „Левски“ и за разлика от „червените“ не сме свикнали да слугуваме на други отбори. Лудогорец и ЦСКА са си близки като манталитет и може би заjова се подкрепят. Видях Калоян Стоянов в агитката на Лудогорец на мача с Партизан. Като гледам феновете на ЦСКА са приятели с Партизан, Стяуа и още куп отбори. Сега спокойно може да ги броите за побратимени и с Лудогорец.“

6_2.jpg