Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана доволен след победата с 2:0 над Литекс, която изгледа на живо от ложата на градския стадион в Ловеч. Босът изрази мнение, че футболистите му вече са обиграни и са способни да играят и със затворени очи.

„Доволен съм. Има още какво да се желае, но мисля, че вече сме добре обигран отбор, всеки си знае мястото. Винаги се усеща, когато някой от играчите не е на необходимото ниво, те се познават помежду си, могат и със затворени очи да играят“, коментира доволният Домусчиев след мача в Ловеч.

„Не ми харесва, че като поведем се отпускаме. Треньорите го знаят това и ще работят върху него. Тепърва първенството започва, има ЦСКА, има Литекс, има "Ботев", Славия не е за подценяване. Така че не само "Левски" ни е конкурент за титлата. Първенството ще е интересно. Още в следващия кръг имаме много тежък мач (б.р. - ЦСКА)", каза богаташът.

"Това е първият мач, който гледам през този сезон. За последно бях на Динамо (Загреб). Не очаквам удари под кръста за следващия мач, защото срещата не е като тази от миналата година, когато се решаваше титлата. Двубоите между ЦСКА и Лудогорец се превърнаха в дербита и очаквам и срещата след седмица да е такава", допълни Домусчиев.