Собственикът на Лудогорец отвърна на нападките, които понася клубът в последно време. Една от тях дойде около мача на Марек с ЦСКА. Ето как Домусчиев отговори на въпрос, дали наистина е спонсорирал дупничани да откраднат точки от лидера в класирането: "Това са болни мозъци, които цял живот са живели в някаква схема. На много хора обръкахме сметките и дребните деалаверки. Тези хора да си гледат техните проблеми и техния бизнес. Лудогорец играе своите си мачове, спазва феърплея и играе само за победа."

Домусчиев, който гостува в Нова телевизия, коментира и уволнението на Любослав Пенев, както и неговият избор за нов селекционер: "Аз продължавам да държа на чужд специалист, който да помогне с методология на клубовете. Не бих желал да е Ивайло Петев и Стойчо Стоев, за да няма упреци към мен, че са бивши треньори на Лудогорец. После ще кажат, виждате ли Домусчиев си сложи треньор. Искам националният треньор да е по-активен, да помага на клубовете. За уволнението на Любо Пенев - моето име не е натежало, ако беше така, щеше да бъде освободен още преди мача с Малта. Не е редно треньорът да не е на този Изпълком и да не даде отчет. Той е над тези работи, какви сме ние там, че да ни дава отчет. А ние сме му работодатели. Неговите добри приятели го защитиха и впоследствие бяха оплюти и видяхте какъв беше резилът, който се случи. В никакъв случай моето мнение не натежа и оставих Данчо Лечков и Боби Михайлов да вземат те решението, защото в крайна сметка те са хора от футбола."

За успехите и печалбата на Лудогорец бизнесменът каза: "Кирил Домусчиев не може да се каже, че е спечелил, тъй като все още съм спонсор и продължавам да давам. Но клубът спечели, което е добре за неговото развитие, тъй като по този начин му се гарантира стабилност и устойчиво развитие за следващите години дори и без Кирил Домусчиев. Отборът ще има свой стадион, градът ще има модерно съоръжение. Клубът ще има и модерна тренировъчна база, която разширяваме много усилено със средствата, които спечелихме."