Треньорът на Локомотив София Данило Дончич бе доволен от играчите си въпреки загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив на "Лаута".

"Нашите момчета се раздадоха много. Борба беше от първата минута. Мисля, че заслужавахме повече от тази загуба с една дузпа и един корнер. Освен това позволихме само още един път противникът един от най-добрите отбори само едно положение. Мисля, че в защита играхме дисциплинирано. На контраатаки бяхме опасни. Жалко е, че от всичко това нещо не взехме нито една точка", започна Дончич след мача. 

"Ние дойдохме да се защитаваме и да играем на контраатака. И те имат бързи крила затворихме ги. Освен тази дузпа първото полувреме нямаха нищо почти. Жалко е, че след толкова борба си тръгваме от тук без точка. Вкарахме гол от статично положение и почнахме да играем футбол. Искахме да се отворим повече с пасове да опитаме да бъдем опасни пред вратата на Локомотив Пловдив. Специално второто полувреме това се получи. Имахме пет, шест удара във вратата на противника, но не успяхме да вкараме гол. Трябва малко време и търпение. Тази група е събрана сега, през цялото време идваха футболисти. Трябва търпение и време с всеки мач играем все по-добре. Поне за мен се вижда стил на игра и тактическа дисциплина. Нямаме проблеми индивидуални в съблекалнята, има прекрасна атмосфера", завърши наставникът на столичани