Главния скаут на "Левски" Дончо Донев не участва в изготвянето на селекцията на клуба. Скандалното разкритие направи самия Донев пред камерата на ТV7. "От миналото лято с трансферите в клуба не че не се занимавам, а няма футболисти, които аз съм предложил", каза Донев.
 
Той разкри и каква е основната причина за трагичния сезон. "Грешката на самия клуб беше през лятото, когато се направиха твърде много рокади. Според мен не биваше. Имаше изграден отбор – не казвам, че е играл супер, но беше на прага да стане шампион", коментира Донев.
 
Бившият футболист на Локoмотив (София) разкри интересни подробности около постоянните промени, които се случваха при "сините". "Идва единият треньор, не харесва футболистите на предния. Идва следващия и казва на един футболист – ти ще си с юношите, на друг – ти ще си с мъжете. Не се получиха нещата", обясни Донев.
 
Според него сезонът, в който Левски завърши на второ място и игра финал в турнира за Купата на България, не е бил провал и именно определението, че е бил такъв е повлияло на представянето на тима в последната кампания. Донев сподели, че в "Левски" има много неща, които трябва да се променят и очаква новия спортен директор Георги Иванов да се справи с тежката задача.