Футболистите на Видима-Раковски ще получат допълнителни премии, ако не загубят от ЦСКА. Новината съобщи президентът на клуба от Севлиево Ярослав Дончев, а мачът е в събота от 18 часа.
Завърналият се в елита тим е без загуба след първите два кръга, ЦСКА пък е без победа. Видима завърши 1:1 у дома с Локомотив (Пд), след което победи с 2:1 Академик в София. “Червените” пък отстъпиха с 0:1 на Левски и с 1:2 на Черноморец насред столицата.
 
"Смятам, че играчите ще останат доволни при евентуален успех срещу ЦСКА, тъй като фирмата от Севлиево "Ядки Детелина" ЕООД, с която си партнираме от известно време, предоставя допълнителна премия при победа или равен с "червените". Остава само момчетата да си заслужат бонусите", заяви Дончев.
 
Той е категоричен, че клубът е финансово стабилен, въпреки трудната икономическа ситуация в страната.
 
"Изчистили сме старите си задължения. Правим всичко необходимо да плащаме редовно заплатите, за да може футболистите да мислят само и единствено за изявите си на терена. Ситуацията е трудна за всички клубове в България и при нас нещата не са по-различни. Аз съм оптимист и смятам, че за футбола в Севлиево предстоят добри дни", каза още президентът на Видима.