Треньорът на Левски Ратко Достанич и капитанът на тима Георги Петков споделиха своите очаквания за утрешния двубой с Дебрецен пред представителите на медиите на официалната пресконференция преди мача. Двубоят е утре от 21:45 часа на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван директно по PRO.BG.

Наставникът на "сините" сподели, че футболистите му изгарят от желание и нямат търпение по-скоро да започне срещата с Дебрецен.

"Имаме 2-3 контузени футболисти. Днес ще видим състоянието на Жоазиньо и Симонович. За съжаление не можем да ползваме Живко Миланов, заради контузията в коляното. Останалите футболисти са здрави и са готови за мача", каза Достанич.

"Готови сме за голямата битка. На Левски му остава още една крачка, за да постигне нещо голямо. От този мач не можем да загубим, но можем да спечелим много. Знам стартовия състав, готов съм с него", каза още Достанич, но не пожела да назове имената на единайсетте, които ще започнат мача утре.

"Достатъчно добре познаваме вече отбора на Дебрецен. Гледали сме четири техни мача, Тони Здравков пък ги наблюдава и на живо. Знаем, че имат двама нови футболисти. Едва ли можем да се изненадаме с нещо. Има две срещи. Утре не трябва да бързаме, а търпеливо да чакаме нашия миг. Трябва да бъдем агресивни, но в същото време да играем разумно и интелигентно", допълни Достанич.
"Колкото до Рабех, аз поемам отговорността за случилото се. Всеки може да допусне грешка, важното е да не я повтаря", завърши Достанич. /БЛИЦ