Старши треньорът на Левски Ратко Достанич отговори остро на въпрос защо е взел в групата за мача с Виляреал Боян Табаков. “Не сме туристическа агенция, за да водим някой да го разходим. Футболистът щом е с нас, значи го заслужава. Идването му не е награда”, коментира Достанчин преди тимът да отлети за Испания, където утре от 22,00 часа играе с Виляреал в груповата фаза на Лига Европа. 

„Знаем, че излизаме срещу един от най-добрите отбори в Европа, нормално е преди такъв мач да има напрежение. Ще направим всичко възможно в тази среща да покажем качествата си. Футболистите са наясно с допуснатите грешки, поемаме отговорностите си и продължаваме да се подготвяме”, сподели още треньорът.

За шансовете на Левски сърбинът сподели: „Тактически може да ги парираме, ако не допуснем грешки. Всички знаем, че Сърмов ще липсва много. Средата на терена е неговото място. Задачата ни е да намерим футболист, който да запълни празнината на тази позиция. Срещу Виляреал няма да играем колкото ни позволят, ще покажем своите качества”./БЛИЦ