Старши треньорът на Левски Ратко Достанич остана много доволен от начина на игра на своя отбор по време на мача за Суперкупата срещу Литекс, спечелен с 1:0. Сърбинът коментира и решението си да не присъства на награждаването, като според него той няма морално право, тъй като други хора са допринесли повече за трофея.

"Заслужена победа за Левски. Казах и преди мача, че ще стане хубав мач. За мен е много важен начинът, по който победихме - с много борба, солидарност, желание. Благодаря на феновете, които много ни помогнаха. От утре продължаваме и се готвим, както трябва за мача с ФК Баку", заяви Достанич на пресконференцията след мача.

"Владо Гаджев за съжаление се контузи, което е нагативното. Той е важен футболист за нас. Надявам се да не е толкова сериозна травмата му. Трябва да направим ултразвук, резонанс и да кажем точно, какво е положението с него. Още веднъж казвам, че той е много важен за нас", заяви Достанич.

"Аз съм нормален човек. Има хора, които заслужават повече да спечелят тази Суперкупа, защото са допринесли повече. Нямам моралното право да съм на награждаването", каза още пред "Гонг" сръбският спец, който не се качи на подиума и не вдигна Суперкупата на България.

"Левски винаги разчита на своите възможности. Всички дадоха всичко от себе си. За нас е много важно да има желание, искаме да останем спокойни за мача, който е изключително важен за нас. Доволен съм от всички хора, всички направиха много добър мач. Аз искам да давам шансове на младите футболисти, искам да разчитам на всички, имам 25 качествени играчи. Играхме срещу един много добър отбор и показахме, че можем да разчитаме на всички", продължи треньорът на Левски.

Относно глупаво изпросения червен картон на Рашид Тиберканин, Достанич коментира - "Не го обвинявам. Той е футболист, който дълго време не е играл. Има повече желание. Този, който играе повече мачове няма да направи такава глупост. Не искам да коментирам това." /БЛИЦ