Старши треньорът на Левски Ратко Достанич заяви, че ще има доста промени в титулярния състав за утрешното домакинство срещу Черноморец. Срещата е в Ловеч, тъй като “сините” са наказани.

“Не съм доволен от доста футболисти в последните мачове и утре ще бъдат резерви. Нека да си помислят върху представянето”, каза сърбинът на днешната си пресконференция. Както е известно, спортният директор на клуба Георги Иванов се закани, че голяма част от настоящите играчи няма да са в състава след Нова година.

“Трябва да излезем от тази ситуация, трудно е след три поредни загуби. За утрешния мач твърдо аут е Гошо Петков, под въпрос са Бардон, Дарко, Веско Минев и Йовов. Те не са сигурни, дали ще пътуват за Ловеч. Черноморец е сериозен отбор, с добра организация, дисциплина и добър треньор”, допълни Достанич.

“Свалям шапка на четиримата, които пътуваха за Русия. Още на следващата тренировка, след като се прибраха, започнаха да работят, както трябва. Преди да заминат казах, че това е политика на клуба и не може да спрем даден играч от трансфер. Четиримата показаха характери, но вече не искаме да се връщаме назад", каза още наставникът.

“Гонзо най-добре знае дали трябва да се върне на терена, между нас двамата няма никакви тайни. Ако ме питате, дали го искам в състава си - да, искам го, кой треньор не желае такъв футболист. Той е доказан характер и лидер”, завърши треньорът на Левски./БЛИЦ