Новият селекционер на младежкия национален отбор Александър Димитров изрази задоволството си проведения първи лагер на тима, който беше в испанския курорт Марбея. През това време бяха изиграни две контролни срещи, в които българските футболисти загубиха с 0:1 от Северна Ирландия и записаха победа с 1:0 над Финландия. Снощи тимът се прибра и Димитров застана пред медиите на летището.

"Престоят в Испания мина много добре, много съм доволен. Като за първи лагер момчетата бяха почти перфектни. Не съм доволен само от резултата срещу Северна Ирландия. Играта беше много добра. Аз отдавна не съм гледал български отбор така да доминира тотално срещу съперник. Ние го направихме, но ни липсваше късмет“, обяви селекционерът на младежките национали.

„В една единствена ситуация от двата мача, загубихме за малко концентрация и затова ни отбелязаха гол. Създадохме много положения, но за жалост не успяхме да изравним и да победим. Като цяло съм много доволен от представянето на футболистите. Както спортно-технически, така и с тяхната дисциплина и себераздаване", допълни Димитров.