Последните срещи от сезона в първата шестица на Първа лига са днес, а с тях ще дойде и отговорът на въпроса - Кой ще е съперникът на Черно море за баража, даващ право на участие в евротурнирите.

"Моряците" вчера преодоляха Локомотив (Пловдив), а днес ще разберат съперника си в решителния плейоф (24 май).

Изборът не е голям, а тимът ще е един от Левски и Берое. "Сините" са с аванс от две точки и могат да пропуснат мач с Черно море за Европа само при загуба срещу Верея в Стара Загора от 20:00 часа. По същото време е другата битка по оста София - Стара Загора  между ЦСКА и Берое, където гостите се нуждаят от задължителна победа.

Нападателят на Левски Серджиу Буш е контузен, но добрата новина е завръщането на защитниците Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон, които изтърпяха наказание. На вратата на Левски ще застане дебютантът Димитър Шейтанов, тъй като титулярният страж Божидар Митрев бе повален от вирус, а Николай Кръстев е контузен.

В Берое поради наказание срещата с ЦСКА пропуска Камен Хаджиев, а Педро Еуженио, Павел Виданов, Веселин Пенев, Драгош Фърцулеску, Иван Бандаловски и Антон Карачанаков са с различни здравословни проблеми.

Програмата за днес:
17:30 часа, Лудогорец - Ботев
20:00 часа, ЦСКА - Берое
20:00 часа, Верея - Левски

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА