Турският Фенербахче не е харесал само звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Скаути на тима са присъствали в Коматево на мача между „канарчетата“ и Левски (1:3), но са останали доволни и от изявите на още един български национал. Според сайтовете от югоизточната ни съседка в полезрението на „фенерите“ е попаднал и вратарят на Левски Николай Михайлов.

„Синьо-жълтите“ от Истанбул възнамеряват да се освободят от опитните Волкан Демирел и Карлос Камени, а третият страж на тима Харун Текин, който се оказа титуляр в течение на сезона, не оправдава доверието. В 23 мача той е допуснал 30 гола.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Така на стадион „Шюкрю Сарачоглу“ през следващия сезон може да се оформи малка българска колония, ако Фенербахче успее да привлече Тодор Неделев и Николай Михайлов. Още в края на март БЛИЦ писа, че интерес към вратаря на Левски и националния отбор има от страна на турски и американски тимове.

Договорът на Ники Михайлов с Левски е до края на сезона, а на 22 април информирахме, че националният вратар почти сигурно ще се раздели със "сините".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019