Драмата в Етър (Велико Търново) продължава да расте. По-рано през деня президентът Александър Нанков каза, че си тръгва. Той аргументира изказването си с обвинение от страна на феновете след днешната странна загуба от последния в класирането Левски (Карлово) с 0:2.

"Поемаме изцяло вината за загубата, за нея сме си виновни единствено ние. По никакъв начин г-н Нанков не ни е повлиял да губим нарочно тази среща. Напротив – преди мача влезе в съблекалнята и поиска да спечелим, дори ни обеща завишени премии за победа, по-големи от някои заплати", каза капитанът Станислав Генчев пред Sport-vt.com.

Всички ние сме в Етър заради него. Ако сме искали да губим нарочно, за да предизвикваме някакви рокади, нямаше да вземем толкова поредни победи и да падаме чак в последния мач”, допълни опитният футболист.

"Заставаме изцяло зад президента на клуба. Ако той си тръгне, ние всички напускаме Етър заедно с него”, категоричен бе Станислав Генчев, който повтори, че говори от името на целия отбор. Към позицията на отбора се присъединиха спортно-техническият директор Стефан Ангелов и администраторът Страцимир Тинчев./БЛИЦ СПОРТ