Наставникът на Левски Емил Велев срещна неочаквана подкрепа от част от "сините" запалянковци по време на вчерашното награждаване на "Герена", когато тимът получи официално 26-та си титла на България.

Както обикновено, по-голямата част от феновете и по-скоро тези от "София-Запад" за пореден път се обявиха против треньора, а мотивът им бе повече от красноречив. "Радваме се за титлата, но Левски не играе добре. Шампион стана най-малко слабият отбор, а ние искаме Левски да е с класа над своите противници в България. За това не желаем Велев и той ще си тръгне", бе мнението на по-голямата част от запалянковците.

Коментар даде и председателят на Националния клуб на привържениците на Левски - Владимир Владимиров, който отказа да говори персонално за треньора, но именно той обясни, че титлата е спечелена от "най-малко слабия отбор в България" и играта на Левски не му харесвала.

Имаше обаче и такива запалянковци, които са на мнение, че щом Велев направи Левски шампион, той заслужава да продължи работата си в клуба.
 
"Ние не сме против Велев, защото е левскар и направи Левски шампион. Трябва да получи шанс и за Европа", конкретизираха позицията си ултрасите./БЛИЦ