Ексцентрикът от Бургас Ивайло Дражев се появи отново пред медиите, няколко седмици след последните проблеми, които имаше със закона. Обвиненията към него бяха за причиняване на смърт по непредпазливост. Дражев днес даде пресконференция, на която се предложи за президент на ЦСКА.

"Още преди година казах, че се задават тежки времена с тези собственици. Те доубиха ЦСКА. Дължат пари на половин България. Дадоха си толкова лесно стадиона. Обръщам се към феновете на ЦСКА - направете си свой отбор, аз ще ви помогна", каза Дражев.

"На феновете на Левски ще кажа да не злорадстват, защото това може да им се стовари скоро и върху тях. Какво беше това дерби? Каблешково и Оризаре правят по-добро дерби от това между Левски и ЦСКА", допълни ексцентрикът, който главно говори за случващото се в Черноморец-Бургас, който се води приемник на неговия Черноморец.

"Не ми е ясно как този отбор играе в "А" група, при положение, че е "вътре" с 24 милиона само миналата година. Дължат оргомни суми на много фирми подизпълнители", заяви Дражев.

"ЦСКА и Левски, ако бяха играли, щяха да бият с по 5:0 Черноморец", каза още Ивайло Дражев. /БЛИЦ