Ексцентрикът от Бургас Ивайло Дражев даде поредната си пресконференция по повод нелегитимността на БФС. Той не подмина темата ЦСКА и уредените мачове в “А” група.

„7-8 милиона евро е годишната загуба от издръжката на един клуб, това е нещо, което “Титан” не може да си позволи. Ние с Божков издържаме клубове по 5-6 години, те развяха знамената още на втория месец. В Борисовата градина хал хабер си нямат за какво става въпрос в българския футбол. Не може да разпродадеш готов отбор и да събираш след това футболисти от къде ли не с цел да ги правиш звезди. Заминават си юноши, които са възпитани в духа на ЦСКА, това е нещо, което не е нужно да се прави. Може Димитър Пенев да е всякакъв, но той е доказал, че може да работи, не трябваше да си тръгва от треньорския щаб. Хората от “Титан” правеха одит пет месеца, аз за толкова време ще изброя листата по дърветата в Борисовата градина”, каза още Дражев.

„Този Изпълком, който и днес се събира, няма право да взема каквито и да било решения, защото те просто не са легитимни. Нека от БФС обяснят как се уреждат мачове, какво стана по оста Ловеч - София и по-конкретно Литекс - Левски и какво стана на снощния бараж. Момчетата от Нафтекс половината са от школата на моя отбор и аз много добре ги познавам и зная, че снощи те участваха в една нагласена среща”, допълни ексцентричният бос.

Дражев обяви, че ако до началото на октомври, не бъдат предприети стъпки за организиране на редовен конгрес на БФС, това ще бъде сторено с подписите на необходимия брой членове на съюза./БЛИЦ