Ужасен скандал с ЦСКА се случил преди няколко дни в Порто. Стана ясна истинската причина, поради която полетът на “червените” от Порто за София закъсня с повече от 2 часа. Шефовете на “армейците” не платили предварително чартъра, с който делегация се придвижи до Португалия и това принудило компанията превозвач да изиска необходимата сума да бъде преведена, за да може самолетът да излети от летището в Порто.

От авиокомпанията били категорични, че няма да тръгнат, ако Димитър Борисов и Иво Иванов не се издължат. Шефовете се опитали да потулят скандала, заявявайки, че всичко ще бъде изчистено веднага след завръщането на делегацията, но от другата страна били категорични, че няма да отстъпят, докато не получат дължимото. Още на тръгване имало проблеми около плащането на чартъра, като тогава хората от “Титан” не пожелали да дадат пари, но въпреки това самолетът излетял за Португалия.

Проблемите на ЦСКА се редят един след друг. БЛИЦ вече писа, че и доскорошният треньор Гьоре Йовановски ще съди клуба заради неполучена неустойка. Пари чакат още 6-7 клуба в "А" група, а президентът на БФС Борислав Михайлов даде краен срок на "червените" да оправят задълженията си до 14 февруари./БЛИЦ