Дъщерята на Трифон Иванов Галина разтърси социалните мрежи с пост посветен на наградата на името на баща й "Лъвско сърце - Трифон Иванов", връчена снощи на Тодор Неделев по време на церемонията по определяне на Футболист №1 на България.

Неделев бе отличен за това, че се завърна в игра след почти 9 месеца отсъствие заради тежката катастрофа на националите в Грузия миналата година и последвала сложна операция на главата. 

Целият пост на Галина Иванова:

"Един ден в годината чудесата се награждават... официално! Взема се име и като пъзел се сглобяват делата му и усещанията ни... събират се емоциите който този човек е запалил в нас с фактологията на събитията. 365 дни се пресищат през най-емоционалното сито в няколкото силни минути. 

Почти всички човешки сетива се задвижват... подсъзнателно, и ние правим своя избор! Тогава го награждаваме... този най-добрият, най-смелият, най-много вкаралият, най-сърцатият... и пляскаме силно... и ставаме на крака. Стихия някаква, която понякога дори ни  просълзява в този един миг. И  после мигът... свършва. 

И наградата увисва... през главата... на гърдите... точно до сърцето! Предаването свършва, публиката си отива... и тогава- точно тогава започва играта- да предадеш, да научиш, да разкажеш, да продължиш! 

Постигнатото днес да го засееш, да го поливаш... да се погрижиш след теб да дойде по-добро! От спечелил... да си станал сам ти една награда- това е да си победител!"