Дублиращите отбори на Черноморец и Локомотив (София) завършиха 3:3 в зрелищен мач от 14-ия кръг на шампионата при "Б" отборите, игран в "Надежда".

Домакините повеждаха на три пъти, но "акулите" все изравняваха резултата. Гостите от Бургас по традиция играха с юноши, като ползваха "под наем" от представителния състав само третия вратар Пламен Колев, докато "железничарите" бяха подсилени с четирима футболисти от мъжкия тим.

Головете за бургаските таланти реализираха Крум Стоянов, Живко Петков и Михаил Георгиев. Изравнителното трето попадение падна в последната, 90-а минута след бомбен шут на юношеския национал Георгиев от 30 метра.

"Стигнахме до реми в самия край, но победата ни прилягаше повече. Превъзхождахме съперника и създадохме повече голови положения, но направихме много пропуски. Комплименти за момчетата, които показаха мъжество и характер", коментира треньорът на дубъла на Черноморец Владо Стоянов.

Кръг преди края на есенния полусезон в първенството на дублиращата група Черноморец е малко под средата на класирането с актив от 17 точки. В последния си мач за годината младите "акули" приемат ЦСКА на стадион "Лазур" на 8 декември. /БЛИЦ