Дубълът на Левски загуби с 0:2 гостуването си на ОФК Костинброд в мач от петия кръг на Югозападната Трета лига.

Попадения за домакините реализираха Борислав Будинов в 55-та минута и влезлият като резерва Теодор Милошев в 85-та минута.

Срещата започна с натиск на костинбродчани като в 15-та минута Георги Тодоров уцели гредата, след като засече центриране от статично положение. Две минути преди края на първото полувреме удар на Будинов с глава беше спасен от Иван Андонов.

Второто полувреме отново започна с натиск на домакините и в 55-та минута след центриране на влезлият като резерва Даниел Васев Борислав Будинов с глава откри резултата.

Вторият отбор на Левски имаше две възможности за гол, но с добри намеси се отличи вратарят Валентин Галев. Пет минути преди края Теодор Методиев оформи крайния резултат, след като беше изведен сам срещу Андонов от капитана Стефан Методиев.

ОФК Костинброд продължава без поражение и остава еднолично на върха в класирането с 12 точки. В следващият кръг тимът на Христо Коилов ще гостува на дубъла на ЦСКА.

Вторият отбор на Левски е девети в подреждането на групата с актив от 4 точки. На 11 септември от 17:00 часа играчите на Елин Топузаков приемат Вихрен (Сандански).

Съставът на Левски II: 1. Иван Андонов, 2. Марио Дадаков, 3. Калоян Стрински (80 – 18. Ивайло Марков), 4. Слави Чакъров, 5. Атанас Килов, 6. Денис Динев, 7. Антон Иванов, 8. Антоан Стоянов, 9. Калоян Петков, 10. Мартин Тодорски (80 – 16. Георги Коричков), 11. Борислав Рупанов.