Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Един от най-верните фенове на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето подкрепи стореното от запалянковци на клуба в нощта на вторник срещу сряда. Тогава, на терена на стадион "Българска армия", бе изкопан гроб с плоча, на която бе изписано името на фирмата-собственик на "червения" клуб - "Титан".

"Няма по-лошо от това да пожелаеш смърт на някого. Но за тези пет години тези собственици подгребаха морала и традициите в ЦСКА. И това, което се е случило онази нощ, е ответна и адекватна реакция на истински армейци! Защото когато си убил и отнел най-милото на човек, е нормално той да отвърне по същия начин. Мяра според мяра! Момчетата са го казали - тези хора "изтъргуваха и осребриха любовта ни"!

Откакто фирма "Титан" дойде в ЦСКА, е увеличила годишния си оборот най-малко три пъти. Кой ги знаеше преди това? Начело на ЦСКА Титан стана монополист в сметопочистването. И срещу този просперитет в бизнеса какво получи футболен клуб ЦСКА? От най-обичания и най-славния отбор на България, клубът се превърна в нарицателно за скандали и съдебни дела, изцепки на ръководители, допинг афери и странни резултати. Коя легенда на ЦСКА не бе оплюта и обругана, кой си тръгна без скандал и дело от "Армията"? Това е търговия на любов, на нашата голяма любов към ЦСКА!

Днес, клубът, който обичаме, се споменава стотици пъти в медийното пространство, повече от всички други отбори взети заедно. Но за съжаление най-вече с лошо. И много малко с добро. Титан разцъфтя в бизнеса си, но като ръководители в ЦСКА не научиха нищо повече от това, което са направили в Металург (Перник).

Моите уважения, но ЦСКА е знамето на българския спорт, а не Металург... и няма как да свърши по този начин. И ако за тези хора е достатъчно клубът просто да получи лиценз, за нас, обичащите ЦСКА - не е! Чест, почитания и респект за "армейците", извършили това достойно дело на "Армията", коментира Ангелов "погребването" на "Титан".