Шефът на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов бе крайно недоволен от решението на БФС срещата с Локомотив (София) в събота да се играе на неутрален терен. Дучето призова за справедливост и поиска шампионът на България да бъде решен на терена, а не в тъмни стаички.

"Агитката на ЦСКА беше провокирана от рефера Христо Ристосков и неговите неадекватни отсъждания. Той също трябва да бъде наказан. Два червени картона, аркада на Иван Иванов, удар без топка на Дормуш. За неправилен въздух, футболистите на Черно море падаха. Някой го гризе червея, обувката отдолу, пак пада. Абсолютно смешни. Дузпа се свири, която я няма, топката излиза в аут. Страничният съдия си мълчи, главният я дава. Какво очаквате, живи хора сме. Да не реагираме ли? Много молим, нека нещата започнат да се решават на терена. Не в тази канцелария, не в онзи футболен съюз, и не там, където се играе тото. Всички до един тук са престъпници, всички помагат на Левски. Не казвам, че Левски не ни е бил, биха ни, но не казвам, и че Левски е най-добрия отбор", разпалено обясняваше Дучето.

"Искаме да знаем съдията няма ли да бъде наказан за тези провокации. Публиката на ЦСКА бе провокирана от него. Ясно, точно, категорично. Имаме ли безпристрастност, това са културни, възпитани хора. Данчо (б.р. - Юруков) не бе атакуван от сектор "Г", а от публиката във "В" сектор - възрастни хора, нормални, а не ултраси. Обърнете внимание откъде идват предметите. Искаме да видим какъв е критерият в този футболен съюз, в тези комисии, да видим има ли справедливост, има ли нещо, което е останало чисто в тези хора", продължи разгорещеният Димитър Ангелов.

"Не коментирам нищо друго, освен решението на тази комисия, и искам провокаторът в черно да бъде наказан. Не знам какво са му казали от ТИМ. Знам, че те си говореха с всеки, говореха си с нашия треньор, с нашия изпълнителен директор, с нашите футболисти. Предполагам, че са се обяснявали в любов. Аз как да кажа като съм бил на 150 метра отсреща, в сектор "Г". Просто видяхме черни фигури, подобни на ония кюстендилските, същия филм, от 1999, или 98-а ли беше. Много филми, но сюжетът е еднакъв в общи линии", каза още Дучето.

"Искаме да играем с Локомотив на "Герена"!. Ще бъдем и там, за да подкрепяме ЦСКА", завърши Димитър Ангелов. /БЛИЦ