Шефовете на фенклубовете на ЦСКА и “Левски” Димитър Ангелов и Владимир Владимиров се заядоха в Актуално студио “Дерби”. Дучето се вбеси от думи на колегата си, че “червените” не трябва да получат лиценз.

"ЦСКА е единственият клуб в България, който плаща наем за стадиона си. Ние сме дали най-много на спорта. ЦСКА ще си плати задълженията и ще получи лиценз. Не е морално вашият собственик да говори за тези неща. През 2008 година вашият клуб дори нямаше право да играе в Шампионската лига. Ние водехме с 16 точки пред втория. Спомням си, че в Смолян се игреха мачове с по 7-8 минути повече, до гол за вашия отбор", заяви ядоса се Ангелов.

Той засегна и темата за присъствието на фенове на “червените” в Сектор “А” на "Герена". “Не виждам нищо ненормално в това един фен на ЦСКА да си купи билет за Сектор "А". По-емоционалните си купуват за "Г", но има и доста хора, които предпочитат да гледат по-спокойно”, вбеси се шефът на фенклуба на "червените".

"Насилието е присъщо само за онзи, който няма никакъв шанс да реши нещата по друг начин. Господ ни е създал да решаваме нещата като комуникираме", обединиха се двамата по темата с боя между агитките./БЛИЦ