Агенция БЛИЦ потърси за коментар Димитър Ангелов, който днес бе нападнат от бившия изпълнителен директор на Локомотив (Мездра) Георги Бачев в интервю пред вестник “Тема спорт”. Бачев нарича Дучето “измислен” фен и накара журналистите да попитат популярния запалянко за грозните сцени в Мездра. Както е известно, мачът Локо (Мз) – ЦСКА бе прекратен през пролетта при 1:0 за домакините, след което на “червените” им беше присъдена служебна загуба.
 
“Четох с интерес думите на господина, чието име отдавна е станало нарицателно за съмнителни мачове и крайни резултати с големи коефициенти. Искам само да му кажа, че тогава феновете на ЦСКА нахлуха на терена и провалиха доста солидни залози. Да, аз се смях на стадиона в Мездра именно заради това. Защото някои хора загубиха, след като не спечелиха за пореден път от задкулисните игрички.  Феновете на ЦСКА не допуснаха да станат съучастници в един спектакъл, от който щяха да спечелят някои, но не и те. Разбираемо е отношението на Бачев към мен. Това е отношение на човек, реализирал загуби, а не приходи. Той се държи така, все едно е загубил много. Явно и до днес го боли.
 
Прави ми впечатление и мястото, където излиза интервюто. В един уважаван от мен вестник с учудващо точни футболни прогнози. Там за футбол се пише малко, но за сметка на това за тото - много”, заяви Дучето пред БЛИЦ.
 
“За разлика от футболното поприще, където с нищо не го запомнихме, Георги Бачев се реализира на други места. Бачев е известен организатор. Не вярвам на нищо, но споделям какво се коментира. Не знам дали във всички тези слухове има малко истина. Ако има, значи Бачев заслужава награда за класически комбинатор”, добави Дучето.