Спортният отдел на БЛИЦ потърси и фен №1 на ЦСКА Димитър Ангелов, след като вече дадохме думата на председателя на Националния фенклуб на “Левски” Владимир Владимиров. В Борисовата градина снощи запалянко на ЦСКА е бил наръган с нож. Според непотвърдена информация той е бил нападнат от “сини” фенове.
 
“Човешкият живот няма цвят – син, червен, зелен, жълт или оранжев. Няма националност, нито пък вероизповедание. Той е един. И ние трябва да го пазим. Да го щадим. Още повече, че в случая става въпрос за млад човек, а младите са бъдещето на България”, заяви Дучето.
 
“Ужасяващото е, че всичко това се случва в центъра на София. Още по-страшното е, че няма последствия, няма заподозрени... Нали помните Младен Младенов, лека му пръст! Той загина при хвърлена бомбичка. Имаше ли арестувани, осъдени? Не! Най-стряскащото е, че държавата, нашата мила държава и нейните управници, не реагират. Къде са те в този момент, когато животът на един млад човек е застрашен? Защо липсва реакция, разследване? Този, който е посегнал на човека, е бил въоръжен с нож. Едва ли го е взел със себе си навън, за да си реже хляба или да си намаже маслото на филията. Взел го е с една-единствена цел – да напада”, добави Димитър Ангелов.