„Благодаря на всички русенци, които подкрепиха Дунав. Сигурен съм, че момчетата ще продължават да доказват, че заслужават доверието им“, заяви треньорът на „драконите“ Веселин Великов след успеха с 4:1 над втория отбор на Литекс.

Припомняме, че дунавци обърнаха "оранжевите" след 4 гола в края на мача от втория кръг на Б“ група. Над 5000 зрители подкрепиха Дунав в първото домакинство след завръщането на отбора в професионалния футбол.

„Владеехме играта през цялото време. Вместо да поведем с 3-4 гола още през първото полувреме обаче допуснахме гол за 0:1 в началото на второто полувреме. Въпреки това момчетата не се отказаха и доказаха, че заслужават победата. Публиката също помогна много за обрата“, коментира още Великов.

Той не пропусна да похвали всички свои футболисти за играта по време на срещата с дубъла на Литекс. „Доволен съм от всички футболисти. Дори Мартин Луков. На всеки се случва да прави грешки. Той обаче е много добър вратар и тепърва ще показва това, на което е способен. Не мога да не отлича и Светослав Читаков, който във втори пореден мач се включва по перфектен начин от резервната скамейка. Вкара победния гол в Разград, а в Русе направи асистенция и отбеляза за 2:1“, каза дунавският наставник.

Той изрази надежда, че с тази игра и желание, което демонстрират „драконите“ в следващото домакинство ще имат още по-голяма подкрепа по трибуните на Градския стадион в Русе. Междувременно момчетата от „небесно-синята“ агитка вече подготвят и пътуването до Бургас, за да подкрепят своите любимци в мача с Нефтохимик на 9 август от 20 часа.