"Още 3-4 мача и ще си свършим работата на 100%". Това коментира старши треньорът на Дунав Веселин Великов.

"Драконите" победиха Оборище с 1:0 на негостоприемния стадион "Орчо войвода" с гол на Диян Димов в мач от 22-ия кръг.

"В Панагюрище беше истинска битка и за пореден път доказахме, че заслужаваме да сме на първото място в "Б" група. Надиграхме домакините. Въпреки лошия терен, създадохме повече положения и логично победихме, а там Поморие и Локомотив (Горна Оряховица) дори не взеха точка", коментира Великов.

Той отчете и една неприятна новина, въпреки успеха в Панагюрище. Младежкият национал Юлиан Ненов е с подут глезен след мача и по всяка вероятност ще пропусне предстоящия двубой на "драконите". На 16 април, събота, от 16 часа на Градския стадион в Русе те посрещат Банско.

"Мислим вече за следващите мачове. Имаме домакинство на Банско, гостуване на Локомотив (Мездра) и след това два домакински мача - срещу Добруджа и Септември (Симитли). Трябва да проведем както трябва тези срещи, без разбира се да подценяваме съперниците. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но ако победим, на 100 % сме в "А" група", добави треньорът на Дунав.

Междувременно вече стартира предварителната продажба на билети за мача с Банско. Цената им е 4 лева. Продават се в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23, в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94, както и в магазин "Sportlic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 до 16 ч. на 15 април, петък.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!