Дунав победи Черноморец (Бяла) с 4:0 в мач от 17 кръг на Североизточната "В" група. Преди началото на срещата с минута мълчание бе почетена паметта на бившия футболист и треньор на русенци Мирослав Миронов, който почина след тежко боледуване точно преди година - на 7 март 2014 г.
 
В 11-та минута на таблото се появи и снимка на бившия дунавски номер 11 от края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век. Самият мач премина изцяло под диктовката на домакините. В шестата минута Мирослав Будинов откри резултата с глава.
 
Георги Чакъров удвои в 30-ата минута, а Йордан Димитров вкара трети гол за домакините преди почивката. В 58-ата минута Чакъров оформи крайния резултат с второто си попадение в мача. Той беше точен с глава след пас на Йордан Димитров.
 
Така Дунав продължава уверено похода си към завръщането в професионалния футбол и вече има актив от 49 точки и голова разлика 78:7 след 17 кръга в Североизточната "В" група. В следващия кръг русенци гостуват в Кубрат на 14 март от 15:00 часа.