Дунав 2010 завърши лятната си подготовка с успех над Кубрат с 4:0. Проверката беше от две полувремена по 40 минути. Домакините напълно проспаха първото и въпреки че създадоха някои добри положения, не успяха да отбележат попадение, а гостите от своя страна успяваха да противодействат добре.

През втората част русенци подмениха изцяло отбора си и тимът успя да отбележи всичките си 4 попадения само за 40 минути. Началото на головата серия даде Даниел Панайотов, а след това домакините изпуснаха и дузпа. Малко по-късно Владо Митков бе оставен сам да премине като на парад и да отбележи за 2:0, съобщава сайтът на Дунав 2010.

Класическото 3:0 бе оформено от Радостин Савов, а Йордан Чавдаров с красив удар от далечна дистанция оформи крайното 4:0.

След това условно разделените на титуляри и резерви формации на Дунав си дадоха среща в още едно полувреме от 20 минути.

Както е известно, този сезон тимът от Русе ще се състезава в Североизточна "В" група, а в първия кръг гостува на Септември (Тервел). Мачът е в неделя от 18:00 часа. /БЛИЦ