Тъжна вест застигна Дунав (Русе). Лидерът в Североизточната трета лига съобщи, че внезапно е починал Красимир Атанасов (59-годишен). 

"Той беше важна част от нашето Дунавско семейство! На 59 години почина Красимир Атанасов! 

Привържениците на Дунав го познават като един от тях, един от верните фенове, подкрепяли „драконите“ и в тежките аматьорски години, и в професионалния футбол в Русе, и по стадионите в цялата страна", отбелязват от клуба в страницата си във "Фейсбук".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)
 
"След завръщането ни в елита, той стана част и от клуба като верен помощник в домакинството на Дунав. След кратко прекъсване и след пенсионирането на дългогодишния домакин на отбора Мария, Краси се завърна и като титуляр на тази скрита за широката публика, но иначе много важна позиция в нашата организация. 

Загубата е огромна! Ръководството, треньорите, футболистите и феновете на Дунав изказват своите съболезнования на всички негови близки и приятели! 

Последно сбогом с бате Краси ще си вземем в понеделник, 13.12.2021 г., от 13 ч. в Гробищен парк „Басарбово“, написаха още от Дунав. 

Екипът на БЛИЦ поднася искрени съболезнования на семейството на Красимир Атанасов.

 

Тъжна вест! Днес внезапно ни напусна един човек – важна част от нашето Дунавско семейство! На 59 години почина Красимир...

Публикувахте от FC Dunav Ruse в Неделя, 12 декември 2021 г.