Дунав (Русе) официално привлече защитника Илия Миланов. Опитният бранител за последно беше част от Септември (София), а преди това игра в Ботев (Враца). 

"Добре дошъл казваме на централния защитник Илия Миланов, който ще подсили Дунав. Играчът вече подписа своя договор за година и половина и се присъедини към отбора. Той ще подкрепи особено невралгична зона за русенци, в която "драконите" досега разполагаха само с един изявен централен защитник и се налагаше често да преквалифицират други футболисти в тази зона.

Илия Миланов е много познато име в българския футбол. Роден е на 19 февруари 1992. Футболистът е двукратен шампион на България с отбора на Литекс Ловеч. Играл е още и за Нефтохимик, Ботев Враца, Берое, Черно море и Септември София. В кариерата си има над 230 мача в Първа лига.

Преминал още през всички младежки гарнитури на националния отбор. Записва и 6 мача за мъжкия национален отбор на България. Миланов е играл в три срещи в квалификациите на Шампионската лига - срещу Висла Краков и на два пъти срещу Динамо Киев. Надяваме се този опит да бъде полезен в изпълнението на целта за израстване на отбора през новата година.

Нека му пожелаем здраве и успех с екипа на "драконите", написаха от клуба.