Лидерът Дунав (Русе) започна подготовка за пролетния дял от първенството на "Б" група. Треньорът Веселин Великов и помощниците му Людмил Киров и Любомир Петков изведоха 19 футболисти на първото занимание на стадиона в квартал "Здравец" в днешния следобед.

Сред тях бяха почти всички играчи от досегашния състав
- вратарите Мартин Луков, Станислав Антонов и Радосвет Христов, защитниците Марио Петков, Николай Парнаров, Мартин Ковачев, Михаил Милчев и Петър Патев, както и Диян Димов, Ивайло Раденцов, Светослав Читаков, Николай Колев, Бранимир Костадинов, Деян Лозев, Юлиан Ненов, Мирослав Будинов и Йордан Димитров. Атанас Атанасов се очаква да се присъедини към отбора на 15 януари (петък), а Георги Чакъров още утре (13 януари).

В тренировката активно се включиха и новите попълнения Янислав Иванов и Ангел Здравчев. Иванов пристига от Банско и играе на позицията зад нападателя. Здравчев се подвизава еднакво добре и на двата фланга. Той бе собственост на Литекс и доскоро бе част от Верея. И двамата идват в Русе с договори за година и половина с опция за още една.

Водят се преговори за привличането на още един футболист, който да засили допълнително конкуренцията в отделните линии./БЛИЦ