Новият участник в "А" група - Дунав, започна сериозни организационни реформи във връзка с влизането си в елита. След като президентът на клуба - д-р Симеон Симеонов, обяви пред феновете привличането на бившия национал Ивайло Петков за зпълнителен директор, стана ясно, че треньорският щаб се запазва.

Старши треньорът Веселин Великов ще продължи да отговаря за спортно-техническата част отговорност. Русенци ще играят с титулярите си при гостуването на Спартак в Плевен, за да потвърдят, че са най-добрият отбор в групата, търсейки победа.

Междувременно Великов получи и специален дар от феновете, в знак на благодарност, че изпълни мечтата им изстрадана през последните 25 години - картина от младия русенски художник Стоян Димов, изобразяваща Дунавското крайбрежие на Русе, ще напомня на Великов, че където е текло, пак ще тече и под негово ръководство се очаква "драконите" да постигат нови върхове във футболния елит на България.

В Русе чакат и решение за финансиране на необходимите строително-ремонтни дейности на Градския стадион, за да получат лиценз и да не се налага да домакинстват в друг град